Kijkje in de keuken in ons field service platform

Bij Guidion werken we samen met ruim 800 monteurs (zzp’ers). Zij verzorgen meer dan 50.000 service afspraken per maand, door heel Nederland. We zijn onder andere werkzaam in de energie- en telecombranche. Door middel van ons eigen platform kunnen we klanten de allerbeste service geven. Hoe wij dat doen? Dat leggen we je in deze blog uit. 

Selfservice voor klanten:
Guidion vindt het belangrijk dat klanten zelf, op het gewenste tijdstip een afspraak met de monteur kunnen inplannen. Daarom beschikken we over een selfservice platform.

Efficiënte opdrachtverwerking:
Via onze Home app ontvangen monteurs opdrachten en kunnen ze deze gemakkelijk afhandelen. Klanten worden vervolgens door middel van een sms op de hoogte gehouden van de aankomsttijd van de monteur. 

Focus op duurzaamheid:
Guidion gaat verder dan alleen efficiëntie. We bieden eindklanten de milieuvriendelijkste afspraakopties aan. Deze routes verbruiken zo min mogelijk brandstof waardoor de uitstoot van CO2 afneemt. Zo dragen we bij aan een groenere toekomst.

Real-time inzichten:
Met real-time statusupdates en een handig dashboard portaal biedt Guidion partners volledig inzicht in de voortgang en resultaten. Zo mis je als partner niets en kunnen we bijsturen indien nodig.

Benieuwd hoe het volledige proces eruit ziet? Salesforce specialist Jesse legt het uit.

Klaar om samen jouw Field Service naar een hoger niveau te tillen en samen de klantervaring te verbeteren?

Laatste verhalen

alle verhalen