Vacature (zzp) telecom monteur

De vraag naar telecom monteurs is groot. Bijna ieder huishouden maakt namelijk wel gebruik van  internet en telefonie. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden die hierbij komen kijken en hoe je zelf als (zzp’er) aan de slag kunt? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden van een telecom monteur

Als telecom monteur voer je verschillende werkzaamheden uit. Bij de klant thuis of je werkt buiten aan de infrastructuur. Je installeert en verhelpt storingen met internet, digitale televisie en/of telefonie. Het beroep van telecom monteur heeft raakvlakken met de beroepen van een installateur, elektrotechnicus en antennebouwer. 

Meer informatie over de werkzaamheden? Bekijk dan onze telecom monteur pagina. Ben jij eerder geïnteresseerd in het werk van een installatie monteur of cv monteur? Dat kan! Wij geven je graag meer informatie. 

Zzp telecom monteur

Als telecom monteur kun je ervoor kiezen om bij een bedrijf in dienst te treden of als zelfstandige aan de slag te gaan. Het voordeel van freelancer zijn is dat je je eigen uren kunt bepalen. Doordeweeks of in het weekend. ‘s Ochtends of ‘s avonds. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een baas en profiteer je van je eigen winst. Guidion werkt uitsluitend met freelancers. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als telecom monteur? Neem dan contact op via onze monteurs pagina. We helpen je graag op weg. Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je bij ons terecht. Via Guidion kun je namelijk de juiste certificaten behalen.

Bekijk ook onze andere vacatures

Guidion is grotendeels actief in de telecom branche, maar daarnaast doen we ook installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan cv-ketels en rookmelders. Omdat we het belangrijk vinden dat we klanten van partners overal in Nederland kunnen helpen, zijn wij altijd op zoek naar freelance monteurs. Bekijk hier onze installatie monteur vacatures en cv monteur vacatures. Wil jij als monteur werken voor Guidion? Bekijk dan onze monteurs pagina en meld je aan!

Laatste verhalen

alle verhalen