Vacature klantenservice medewerker in Amsterdam | Werken bij Guidion

Werken op de klantenservice van Guidion staat garant aan een leuke tijd. Je leert hoe je klanten het allerbeste kunt helpen, je komt in contact met meer dan 80 leeftijdsgenoten én je kunt doorgroeien als je dat wilt. De perfecte bijbaan naast je studie!

De werkzaamheden op de klantenservice

Op de klantenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je behandelt vragen of klachten via de mail of de telefoon. Je zorgt ervoor dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Dit doe je samen met meer dan 80 collega’s. De meeste collega’s studeren naast hun werk bij Guidion. Van mbo tot aan de universiteit. Er is plek voor iedere student! Meer informatie over de functie vind je in de klantenservice vacature.

Thuiswerken als klantenservice medewerker

Je kunt bij Guidion gedeeltelijk thuis werken. We begrijpen dat het af en toe beter uitkomt of thuis wat mailtjes weg te werken, maar het liefst zien we je op kantoor. Pas dan ervaar je echt de Guidion magie. Die magie heeft alles te maken met de mensen die er werken en de fijne sfeer. Er zijn hechte vriendengroepen ontstaan en dat is daadwerkelijk voelbaar op de werkvloer. Daarnaast bereidt onze kok Cheryl iedere dag de lekkerste, verse lunches. Van uitgebreide salades en pasta met garnaal tot aan (vegetarische) curry’s met rijst. Want ja bij Guidion weten we; liefde gaat door de maag. 

Het salaris van een klantenservice medewerker

Bij Guidion is tot januari 2022 het uurloon €12,50. Vanaf januari 2023 verhogen we dit naar €13,50 per uur. Benieuwd wat we je nog meer kunnen bieden? Bekijk ons Manifest. Een tipje van de sluier; bij Guidion krijgt iedere oproepkracht een geluksdag. Dit is een betaalde vrije dag om te doen waar jij gelukkig van wordt. Klinkt goed, toch? En als jij jouw diploma-uitreiking hebt, betalen we deze dag ook uit!

Zo word je klantenservicemedewerker

Lijkt het jou leuk om op de klantenservice van Guidion te werken? Dat kan! We gaan graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter in de klantenservice vacature. Benieuwd naar andere vacatures bij Guidion? Bekijk ze hier en word collega bij Guidion!

Laatste verhalen

alle verhalen