Vacature voor cv monteur

Aan de slag als cv monteur? Leuk! Bij Guidion zijn we altijd op zoek naar nieuw talent dat onze groep monteurs komt versterken. Deze groep monteurs bestaat uit freelance cv monteurs die werken in het hele land. Wil jij hier onderdeel van worden? Meld je dan aan als cv monteur.

Zzp cv monteur 

Alle monteurs met wie wij samenwerken zijn zzp’ers of hebben een eigen bedrijf mét personeel. Het voordeel van freelancer zijn, is dat je je eigen tijden kunt indelen, je niet afhankelijk bent van een baas en dat je direct profiteert van je eigen successen. Guidion werkt samen met monteurs door het hele land. Dus ook in jouw buurt kun je aan de slag!

Werkzaamheden van een cv monteur

Als cv monteur lopen de werkzaamheden uiteen, van installatie tot onderhoud aan de cv-ketel en meer! Wil je precies weten om welke taken en verantwoordelijkheden het gaat? Bekijk dan onze pagina over de werkzaamheden van een cv service monteur!

Baankansen cv monteur

Op dit moment zijn de baankansen voor cv monteurs zeer goed. De vraag naar technische mensen is erg hoog. Uit onderzoek van Randstad, in 2022, blijkt namelijk dat techniek naast ICT, zorg en onderwijs de branches zijn waar structureel de meeste vacatures openstaan. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in een baan als technisch monteur dan is de kans op een baan aanzienlijk groot!

Bekijk ook onze andere vacatures

Spreekt Guidion je aan, maar ben je meer geïnteresseerd in het werk als installatie monteur of telecom monteur? Bekijk dan ook vooral onze telecom monteur vacature of installatie monteur vacature. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!