Guidion kondigt overname Bleds aan

Guidion kondigt overname van Bleds aan, waardoor ziekenhuizen op grote schaal medische behandelingen thuis kunnen uitvoeren.

Amsterdam, 21 juli 2023 — Guidion, pionier op field service gebied, is verheugd om de overname van Bleds aan te kondigen, een toonaangevende aanbieder van ziekenhuisverplaatste zorg aan huis. Deze strategische overname biedt ziekenhuizen, artsen en apothekers een efficiënte, on-demand en schaalbare oplossing voor ziekenhuisverplaatste zorg als onderdeel van het behandelplan van patiënten.

"De overname van Bleds door Guidion is een fantastische ontwikkeling", aldus Michiel van Duijvendijk (CEO van Guidion). "Door het team van medische experts van Bleds te verrijken met het digitale platform van Guidion, kunnen we nu snel medische behandelingen thuis opschalen op basis van de vraag."

Het creëren van een hybride zorgtraject waarin behandelingen bij patiënten thuis kunnen worden aangeboden, is een belangrijk initiatief om het ‘Integraal Zorg Akkoord’ te realiseren. Deze samenwerking biedt ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven en apotheken een kant-en-klare oplossing om diensten te leveren die momenteel een belasting vormen voor hun interne organisatie.

"We zijn verheugd om samen te werken met Guidion", verklaarde Wilma Kuipers  (CEO van Bleds). "Guidions bewezen digitale platform, gecombineerd met onze diepgaande kennis van ziekenhuisverplaatste zorg, stelt ons in staat om ons dienstenaanbod uit te breiden en het aantal patiënten dat we kunnen ondersteunen te vergroten. Samen met zorgverleners zullen we de beste medische zorg toegankelijk maken voor patiënten in hun eigen huis."

De leiders in de gezondheidszorgsector, waaronder ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven, worden aangemoedigd om gebruik te maken van deze baanbrekende samenwerking. Door de reikwijdte en efficiëntie van medische diensten uit te breiden, bieden Guidion en Bleds mogelijkheden voor zorgverleners om efficiënte, gepersonaliseerde en toegankelijke patiëntenzorg te bieden.

Bleds zal onder zijn eigen merk blijven opereren. Voor meer informatie over deze strategische overname en hoe dit het zorglandschap kan transformeren, kunt u terecht op www.bleds.nl

Over Guidion: pionier op het gebied van field service; levert landelijke operationele service capaciteit, ondersteund door geavanceerde digitale tools en een kwalitatieve Nederlandse service desk. Bezoekt wekelijks meer dan 15.000 Nederlandse huishoudens, namens haar opdrachtgevers, voor efficiënte en gepersonaliseerde diensten.

Over Bleds: Bleds is een aanbieder van gezondheidszorgdiensten met een team van medisch gekwalificeerde experts die hoogwaardige thuiszorg leveren (zoals ziekenhuisverplaatste zorg en patient support programma’s). Bleds is toegewijd om de patiëntervaring te verbeteren en het bevorderen van gezondheidsresultaten.