Guidion neemt MedWay over

Amsterdam, 30 mei 2024 – Sinds gisteren is MedWay onderdeel geworden van Guidion. Door deze overname zullen zorgaanbieders sneller en beter toegang krijgen tot specialistisch zorgpersoneel. 
Ondersteuning voor elke zorgverlenende organisatie

MedWay is, met ruim 300 zorgmedewerkers in vaste dienst, een toonaangevende leverancier van specialistisch zorgpersoneel aan meer dan 50 Nederlandse  ziekenhuizen.  

Overname belangrijk voor verbeterde gezondheidszorg oplossingen

Het is de wens van MedWay om haar opdrachtgevers een innovatievere en efficiëntere dienstverlening te bieden, door deze overname krijgt MedWay toegang tot het platform en de innovatiekracht van Guidion.

Guidion in de gezondheidszorg

Na de overname van Bleds in 2023, een pionier in ziekenhuisverplaatste zorg, versterkt de overname Guidion's betrokkenheid bij de gezondheidszorg. Dit is een belangrijke stap in het gebruik van Guidion's expertise en digitale tools om de dagelijkse beheertaken te vereenvoudigen en efficiënt het juiste specialistische personeel te plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Of dat nu in ziekenhuizen of thuis is.

"Met de digitale expertise van Guidion, en hun gedeelde cultuur waarbij de mens centraal staat, kunnen we voldoen aan de groeiende vraag naar ondersteuning van onze klanten op een manier die zij waarderen. "We zijn trots dat wij met het gehele Medway team deze nieuwe fase ingaan." aldus Morris de Graaf, directeur van MedWay.

Michiel van Duijvendijk, CEO van Guidion, voegt toe; "We zijn enthousiast om onze positie in de gezondheidszorg aanzienlijk te vergroten, we geloven dat onze digitale mogelijkheden en de mensen van MedWay een waardevolle rol spelen bij het ondersteunen van ambitieuze, toegewijde en innovatieve zorgverleners."

Laatste verhalen

alle verhalen