Vacature (zzp) installatie monteur | Werken bij Guidion

Het werk van een installatiemonteur is veelzijdig en hands on. Als je geïnteresseerd bent in techniek, dan kan de baan als installatiemonteur iets voor jou zijn! Het werk is afwisselend, veelzijdig en uiteraard technisch. Meer weten over dit beroep? Je leest het hier.

Werkzaamheden installatiemonteur

Als installatiemonteur ben je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties. Meestal hebben deze werkzaamheden te maken met centrale verwarming (cv), gas of water. Lees hier meer over de werkzaamheden van een installatie monteur.

Competenties installatiemonteur

Een installatiemonteur werkt met techniek. Het is dus belangrijk dat een monteur technisch aangelegd is. Je moet zelfstandig en secuur te werk gaan. In het geval van een installatiemonteur in de cv branche is veiligheid en nauwkeurigheid extra belangrijk om gevaarlijke situaties te voorkomen. Tot slot is het een voordeel als je als monteur over goede communicatievaardigheden beschikt. Je komt namelijk regelmatig in contact met opdrachtgevers en klanten.

Zzp installatiemonteur

Je kunt als installatiemonteur bij een bedrijf werken óf als zzp’er aan de slag gaan. Bij Guidion werken we alleen met zelfstandige (zzp) installatiemonteurs. Inmiddels bestaat ons netwerk uit meer dan 700 monteurs. Het voordeel van werken als zzp’er of als freelancer is dat je jouw eigen uren kunt bepalen. Daarnaast profiteer jij direct van je eigen succes. Lijkt het jou leuk om als installatie monteur aan de slag te gaan? Meld je dan aan via onze monteurspagina. Samen bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Ook als je nog geen ervaring hebt, ben je bij Guidion welkom. Wij kunnen je namelijk voorzien van de juiste certificaten!

Bekijk ook onze andere vacatures

Ben je specifiek geïnteresseerd in het werk als cv monteur of telecom monteur? Bekijk dan ook vooral onze telecom monteur vacature of cv monteur vacature

Laatste verhalen

alle verhalen