Vacature (zzp) installatie monteur | Werken bij Guidion

Het werk als installatiemonteur is veelzijdig en hands on. Als installatiemonteur ben je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties. Meestal hebben deze werkzaamheden te maken met centrale verwarming, gas of water. Lees hier meer over de werkzaamheden van een installatie monteur.

Zzp installatiemonteur

Bij Guidion werken we alleen met zelfstandige (zzp) installatiemonteurs. Inmiddels bestaat ons netwerk uit meer dan 700 monteurs. Het voordeel van werken als zzp’er of als freelancer is dat je jouw eigen uren kunt bepalen. Daarnaast profiteer jij direct van je eigen succes. Lijkt het jou leuk om als installatie monteur aan de slag te gaan? Meld je dan aan via onze monteurspagina. Samen bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Ook als je nog geen ervaring hebt, ben je bij Guidion welkom. Wij kunnen je namelijk voorzien van de juiste certificaten!

Bekijk ook onze andere vacatures

Ben je specifiek geïnteresseerd in het werk als cv monteur of telecom monteur? Bekijk dan ook vooral onze telecom monteur vacature of cv monteur vacature

Laatste verhalen

alle verhalen