Succes en geluk op schaal

Technische diensten in en om het huis.

Samen met onze partners en experts leveren en innoveren wij technische diensten in en om het huis

Ons verhaal

We fundamentally believe that organisations are at their best when business and technology are built around the needs of people. That is why people are at the heart of everything we do. Samen met onze partners en experts leveren en innoveren we technische diensten in en om het huis. Deze markt heeft een sterke focus op techniek en kosten. We zien een enorme kans om die focus uit te breiden en toegevoegde waarde te creëren voor de bewoners in en om het huis. Door ongeëvenaarde klantwaarde, operationele efficiëntie en nieuwe inkomstenstromen te creëren. We streven naar succes en geluk op schaal. Met alle drie de elementen in balans. Doorgaans wordt er binnen organisaties een afweging gemaakt tussen deze drie fundamentele elementen. We willen laten zien dat het mogelijk is om op grote schaal succesvol te ondernemen met gelukkige collega’s en zelfstandig ondernemers. We doen dit vanuit een omgeving waar ondernemerschap, verbondenheid, ontwikkeling en plezier centraal staan in alles wat we doen. Met een sterke organisatiecultuur, die ons richting geeft.

Onze cultuur

Onze positieve cultuur heeft geleid tot ons succes van vandaag. En wij zijn ervan overtuigd dat het de drijvende kracht is achter het succes van morgen.

De 8 Guidion strategieën

We streven voortdurend naar de juiste balans tussen alignment en autonomie. Op basis van deze strategieën bepalen we ieder kwartaal wat we met elkaar willen bereiken. Zo blijven we wendbaar en richten we ons op haalbare doelen.

Stories