Guidion privacy- en cookiebeleid

Welkom en goed dat je deze pagina bezoekt! Op deze pagina leggen wij uit wat wij met jouw persoonsgegevens doen als je gebruik maakt van onze website www.guidion.com, www.guidion.nl, www.werkenvoorguidion.nl, www.werkenmetguidion.nl, werkenbijguidion.nl en Afsprk.nl.raden je aan om dit privacy- en cookiesbeleid aandachtig door te nemen en als je vragen hebt contact met ons op te nemen. Om zo transparant mogelijk te zijn hebben wij ook een melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens gedaan. Deze melding is te vinden onder meldingsnummer m1377716.

Welke gegevens worden verzameld?

In de onderstaande tabel tref je een overzicht van de gegevens die wij via de Website kunnen verzamelen, voor welke doeleinden wij deze gegevens verwerken en hoe lang wij deze gegevens bewaren.

Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?

Ons uitgangspunt is dat wij jouw persoonsgegevens niet met derden delen, tenzij wij hier een goede reden voor hebben. Wij zullen jouw persoonsgegevens dus nooit aan derden verkopen.overeenstemming met onze wettelijke verplichting, sluiten wij bewerkersovereenkomsten met de derden die wij inschakelen. Verder kunnen wij jouw persoonsgegevens aan derden verstrekken om te voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of ander dwangbevelen.

Hoe beveiligen wij jouw persoonsgegevens?

In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Wij slaan de persoonsgegevens die wij verwerken op in een veilige database die wordt beschermd door technische toegangscontroles. Ook slaan wij jouw persoonsgegevens niet langer op dan noodzakelijk.

Wat zijn je privacyrechten?

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kan je een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van jouw persoonsgegevens.kan een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van jouw volledige naam – bij ons indienen per email Privacy@guidion.net of per post Guidion Nederland B.V. James Wattstraat 77-79, 1097 DL Amsterdam, Nederland. Wij nemen dan binnen vier weken na ontvangst van een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens contact met je op.is het mogelijk het ontvangen van job-alerts stop te zetten. Dit kan je doen via de website of onderaan iedere email.

Cookies

Wij maken op de Website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat met pagina’s van de Website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen. Cookies kunnen gegevens verzamelen die verbonden zijn aan het gebruik, zoals welke pagina’s zijn bezocht en de duur van een gebruikerssessie.behulp van cookies willen wij jouw gebruikservaring van onze services verbeteren. Op de Website’s en bij het gebruik van Afsprk.nl gebruiken wij verschillende type cookies. Bijvoorbeeld functionele en technische cookies, deze cookies maken het bijvoorbeeld mogelijk dat je de door jouw bewaarde opdrachten of vacatures kunt terugzien op onze Website. Guidion maakt geen gebruik van cookies die actief persoonsgegevens verwerken.maken ook gebruik van analytische cookies. Deze cookies meten het gebruik van onze Website’s en Afsprk.nl. Deze statistieken geven ons inzicht in bezoekersaantallen en laten zien welke onderdelen van onze Website‘s en Afsprk.nl het meest bezocht worden. Dit doen wij om onze Website’s en Afsprk.nl continu te kunnen verbeteren en het bezoek zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.kunt het gebruik van cookies uitschakelen via je browserinstellingen. Let op, het uitschakelen van cookies kan ertoe leiden dat sommige functies van de Website niet goed functioneren. De al opgeslagen cookies kan je zelf van je computer verwijderen.

Vragen?

Indien je vragen hebt over het gebruik van jouw persoonsgegevens dan kan je altijd contact opnemen per mail Privacy@guidion.net.kunnen dit privacy- en cookiebeleid van tijd tot tijd wijzigen, de meest recente versie kan je terugvinden op deze pagina. Dit privacy- en cookiebeleid is opgesteld op 29 maart 2017.